Deze pagina is een onderdeel van de homepage van de Nationale Vlaamse Reuzen Club
©Copyright Nationale Vlaamse Reuzen Club
Niets van deze pagina's mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster of het bestuur van de N.V.R.C.
Ereprijzen:

De Nationale Vlaamse Reuzen Club (N.V.R.C.) is een speciaal club met als doel het verbeteren en in stand houden van de Vlaamse Reus. Ter bevordering van de kwaliteit en de bevestiging van de behaalde predikaten looft zij ereprijzen uit op alle Nationale-, Open-, Provinciale-, en Openvereniging tentoonstellingen.

De N.V.R.C. stelt op diverse tentoonstellingen in den lande prijzen c.q. bekers ter beschikking van de tentoonstelling houdende organisatie voor de mooiste Vlaamse Reus op de betreffende show.

Dit wordt al meer dan 25 jaar gedaan en wij, als club merken dat de tentoonstelling houdende organisaties dit nog steeds op prijs stellen. Om alle prijzen die er in het verleden zijn uitgezet hier te gaan noemen zou te ver gaan. Voor degene onder u die geïnteresseerd zijn welke prijzen er op dit moment uitgezet worden verwijzen wij u graag naar de F.K. Almanak, waar vermeld staat wat er allemaal te winnen is voor de mooiste Vlaamse Reuzen, of kijk naar de vermelding verder op deze pagina.

Er zijn een aantal bekers te winnen, vernoemd naar personen die zich voor de Vlaamse Reuzen club in het verleden verdienstelijk hebben gemaakt. Het moet voor de fokkers een eer zijn, één van de onderstaande bekers te winnen voor de mooiste Vlaamse Reus van de show.

Dit zijn de volgende bekers:
- De van der Lans beker te winnen op de Speciaalclubtentoonstelling in  
 Veenendaal voor de beste van de speciale kleuren,

- De K. Steenhuis beker te winnen op de Noordshow te Assen

- De C. Schouten beker te winnen op de Speciaalclubtentoonstelling in  
Veenendaal voor de beste van de speciale kleuren,

- De J.A.C. Klaassen beker te winnen op de Noordshow te Assen
 voor de beste van de speciale kleuren,

- De F.C. van Tilburg beker te winnen op de provinciale tentoonstelling
 van Gelderland te Bemmel,

- De J. Westendorp beker te winnen op de Oneto te Enschede.
Bestuur         Clubshow            Fokkersdag            Ereprijzen


Prijzenschema voor alle Nationale-, Open-, Provinciale- en Open verenigingstentoonstellingen kunt u hier in een pdf bestand downloaden.


FK-almanak prijzenschema NVRC tentoonstellingseizoen 2015-2016
Catalogussen kunnen naar de secretaris worden gestuurd;
per adres; Boslaan 129, 3904 KG Veenendaal.

Gelieve alleen per post, daar grote bijlagen door spamfilter worden verwijderd.